COVID-19

 

 

 

 

Обавештење о мерама праћења ширења Covid-19

Тренутна епидемиолошка ситуација захтева од нас да на што ефикаснији начин заштитимо студенте и запослене на Факултету примењених уметности.

Сходно томе, организована је мера праћења ширења вируса у оквиру нашег Факултета.

Уколико осетите неке од симптома вируса Covid-19, молимо Вас да не долазите на факултет и да обавезно попуните формулар којим приступате путем следећих линкова:

линк: УПИТНИК ЗА СТУДЕНТЕ
линк: УПИТНИК ЗА ЗАПОСЛЕНЕ

Свим прикупљеним подацима биће поступано у складу са Законом о заштити података о личности и исти неће бити уступани трећим лицима, осим по захтеву надлежних институција које су задужене за бригу о јавном здрављу.

Молимо вас да се придржавате прописаних мера заштите, да обавезно носите заштитне маске приликом боравка на ФПУ, да одржавате социјалну дистанцу и будете одговорни према себи и другима.

Препорука у вези са корона вирусом (COVID-19) коју је Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије данас упутило Конференцији универзитета Србије.

Мере заштите обавезно прочитати ПДФ

Обавештавају се студенти Факултета примењених уметности који се током школске 2020/2021 године заразе вирусом  SARS-COV-2 или у самоизолацији чекају резултате серолошког тестирања да свој статус могу пријавити на е-маил адресу: covid19@fpu.bg.ac.rs