УНИВЕРЗИТЕТ УМЕТНОСТИ У БЕОГРАДУ

SRB

ENG

Награде из Фондова
2012/2013

Награде из Фондова које је Факултет примио на управљање, за школску 2012/2013 годину које су додељене на отварању изложбе студената четврте године основних академских студија »Диплома 2013« дана 03. јула 2013. године у Музеју примењених уметности у Београду:

Награда из Фонда »Ива Врињанин« за најбоље остварење из области текстила за школску 2012/2013. годину додељује се Ани Цвијановић, студенту четврте године студијског програма Дизајн, модул Дизајн текстила.

Награда из Фонда »Бета и Риста Вукановић« за најбоље остварење из области графике за школску 2012/2013. годину додељује се Браниславу Пантићу, студенту четврте године студијског програма Примењена уметност, модул Графика и књига.

Награда из Фонда »Михајло С. Петров« за најуспешнији студентски рад – графички лист студената од прве до пете године студија за школску 2012/2013. годину додељује се Луки Тилингеру, студенту четврте године студијског програма Примењена уметност, модул Графика и књига.

Награда из Фонда »Милош Ћирић« за најуспешнији студентски рад из области графичких комуникација, за школску 2012/2013. годину додељује се Елди Станковић, студенту мастер академских студија на студијском програму Дизајн, модул Графички дизајн.

Награда из Фонда »Иван Табаковић«, за најбоље остварење из области керамике студената пете године студија, за школску 2011/2012. годину, додељује се Јелени Ранђеловић, студенту четврте године основних студија студијског програма Примењена уметност, модул Керамика.

Награда из Фонда »Бранко Шотра«, која се додељује најбољем студенту током петогодишњег студирања, за школску 2012/2013. годину додељује се Стефану Перићу Станковићу, дипломираном студенту Одсека примењено вајарство. Просек оцена у току студија је 9,96.

Награда из Фонда »Александар Томашевић«, која се додељује за најбољи годишњи успех на студијама четврте или пете године основних студија или на магистарским студијама, за школску 2012/2013. годину додељује се Даринки Михајловић, дипломираном студенту Одсека костим, Атеље сценски костим, која је у петој години студија остварила је просечну оцену 10,00 а просечна оцена у току студија је 9,87.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Даринка Михајловић

Стефан Перић Станковић

Јелена Ранђеловић

Елда Станковић

Лука Тилингер

Бранислав Пантић

 

Ана Цвијановић